24 kommentar(er)

Klik her og skriv en hilsen i min gæstebog

2019.09.30 Skrevet af Christine Johansen
Kære Lene (&Kenneth :)
Nu er det efterhånden 2 mdr. siden vores store "lille" Carl gik ud af "Lenes børnehjørne", og startede sin rejse i børnehaven, så nu er den svære afsked (mest for moren) ved at ligge sig. Derfor er det også på tide med en lille hilsen og afsked herinde.

Så kæreste Lene:
Adam var vild med dig, Carl var vild med dig, og vi har altid været vilde med dig! Du har passet vores drenge med omsorg, respekt og varme som vi aldrig har betvivlet. Alle de ture på legepladsen, rundt i den skønne natur, gymnastik i hallen og mange andre ture har drengene nydt. Når vejret kaldte på efterår og vinter har i hygget med nybagte boller hver morgen!, tegnet, læst bøger og lavet en masse fine kreationer som nu pryder vores hjem og som vi kan se på hver dag sammen med drengene, og snakken vild falde på dig. Carl snakker meget om dig i det daglige, og så sent som i dag sagde han "mor, vi skal snart ned så lene kan se jeg er vokset". Godt nok har vi ikke børn hos dig mere, men vi vil bestemt nyde at du er lige på den anden side af vejen og slå et smut forbi i ny og næ når savnet bliver stort.

Lenes børnehjørne får mere en en stor 5ér herfra :)
Et evigt tak for dig.
Kram Carl, Adam, Christine & Kasper
2018.11.13 Skrevet af Christine Johansen
Kære Lene og Kenneth 🌸
Nu er efteråret her igen, utroligt som tiden går... men selvom bladende er faldet af træerne og det er mørkt og gråt udenfor er der altid liv, lys, hjertevarme og frisk bagte boller hos jer😍 Carl nyder virkelig at væres hos jer og det forstår jeg virkelig godt❤️ Der er altid noget hyggeligt over vinterperioden i jeres hjem, og det er i virkeligheden ligepræcis dét som du kan Lene.. gøre de mørke kolde tider til varme hyggelige stunder mens vi ikke selv kan være hos vores guldklumpe og må arbejde ❤️
Nu flytter den gamle nisse også snart ind🎅🏼, noget som de små ser et stort lys i og som har en helt magisk virkning på både børn og forældre (hvis du spørg mig 🤪), så tak for jer 😍
Kram fra Carl, Adam, Kasper og Christine
2018.01.07 Skrevet af Lene
Kære Emil.
Tak for hyggeligt besøg - og velkommen til dig den 1. februar. Vi glæder os til du starter i dagplejen.
Kh Lene
2017.12.09 Skrevet af Camilla Boman Jensen
Når man skal finde et sted at få sit barn passet, tror jeg, det ALLERvigtigste er, at kemi og værdier passer med ens egne, så man som forælder kan aflevere sin lille guldklump med ro i sind og mave.

For mig handlede det om, at min søn Nor kunne være et trygt sted, hvor der blev lagt stor vægt på:
- En rolig og varm omgangstone og legestemning
- Glæde og interesse for hjemmelavet, sund mad (hvor økologi ikke er en by i Rusland)
- Masser af frisk luft og udeoplevelser.

Efter en noget turbulent søgen efter en plads, var dét lige præcis hvad vi fandt hos Lene. Ja, jeg vil ikke bare sige Lene, men Lene, Kenneth og deres to hjemmeboende store drenge. For ingen steder i vores søgen blev vi modtaget med helt naturlig ro, glæde, nærvær og engagement af hele familien, som vi gjorde hos Lenes Børnehjørne!

Det har været en virkelig rar start på hele dét med at skulle starte op på at være adskilt fra sit første barn, som man jo skal på et tidspunkt :) Og hvis ikke vi var flyttet fra byen, kørte vi helt uden tvivl den lidt lange tur fra Skibhuskvarteret ud til Lene igen, her når det en dag bliver lillebrors tur, for det var hele turen værd!

Største og varmeste anbefalinger,

Nor, Lars og Camilla.
2017.12.06 Skrevet af Tina Jensen
Kære Lene
Glædelig december til dig, Kenneth og børnene...
Mon ikke den gamle nisse i kassen er blevet vækket, og har han mon lavet spilopper eller hygget om jer:) My har lige haft nissen med hjem fra børnehaven, og den havde selvfølgelig lavet "ulykker". My siger så; Men ovre ved Lene er det Lotte der laver ulykker, hun lavede en p... i potten SMILER... Tror aldrig hun glemmer det.
Har lige luret i galleriet, ej hvor er de bare søde alle sammen, og hvor dejligt stadig at kunne se My derinde. Hende og Adam er jo blevet kærester i børnehaven og leger sammen hver dag :)
My snakker stadig meget om dig, og vi glæder os til snart at komme forbi igen. Altid rart at komme i jeres fantastiske hjem, hvor der hjertevarme, omsorg og masser af grin og hygge... Vi ses snart til en kop kaffe, mon der kunne blive tid i juleferien ellers må det blive en eftermiddag snarest...
Knus fra My, Sarah, Tina og Palle
2017.11.22 Skrevet af Christine
Kære Lene.
Nu har vi haft fornøjelsen af at have Adam i dagpleje hos dig og nu er han startet i børnehave. Heldigvis er det for vores vedkommende ikke et farvel da vi (selvfølgelig) også får lillebror Carl passet hos dig. Det har aldrig været svært at aflevere drengene hos dig og Kenneth.. der er altid hjerte varme og et smil så snart man åbner døren. Adam har nydt jeres gåture til legepladsen, cykelture i ladcyklen, gymnastik hver 2. fredag i hallen, jeres kreative stunder osv osv.
Vi nyder i fulde drag at du er så god til at tage billeder af alle jeres hyggestunder og hverdagen og at vi kan følge med på disse i din facebook gruppe.
Vh Christine, Kasper, Adam & Carl.
2017.07.16 Skrevet af Lene
Kære Carl og Albert. Snart er det den 1. august og jeg glæder mig til at byde jer velkommen i dagplejen.
Indtil da...rigtig god sommer til jer begge og jeres familier. Kram Lene
2017.02.28 Skrevet af Lene
Kære Malte. Vi glæder os rigtig meget til du starter i dagplejen på mandag :) Kærlig hilsen Lene
2016.10.30 Skrevet af Maria Sara Rud Petersen
Søde kære Lene, en hilse fra et børnehave barn frederik; Vi savner dig, vi savner dine trykke rammer og dit altid positive sind. Lene du er Odenses bedste dagpleje, og de forældre der aflevere deres børn kan altid tage på job med ro i sindet.
Kære Lene tak for dig og din søde familie har passet godt på frederik :-)
2016.10.30 Skrevet af Lene
Kære William. Velkommen til dig. Vi glæder os rigtig meget til du skal starte i dagplejen d. 1. september. Kærlig hilsen Lene
2015.11.04 Skrevet af Maria
Kære Lene, så er tiden kommet til at finde en børnehave. Uha det er ikke nemt da vi jo ikke hvad man får, vi er jo vant til dit trykke og rolige hjem hvor vi ved at Frederik bliver passet rigtigt godt på. Vi ved at du er super god til at tage hensyn til vores forsigtige dreng og giver ham den ro og tryghed han har brug for. Det er så fedt at hente ham og se hvordan han bare hygger sig med alle familie medlemmer, se ham være glad og hygge sig. Du har købt en 'ladcykel' med plads til alle børn så i kan komme på tur, du er bare rigtig god til at lave udflugter hvilket giver børnene en extra oplevelse i hverdagen. Dejligt at i har lånt gymnastik hallen til leg og motorik sammen med stines børn ved Frederik glæder sig hver gang og nu kan i jo cykle der ud :) Tak for dig søde Lene og din familie, kærlig hilsen Frederik, Kenneth & Maria
2015.07.30 Skrevet af Lene
Hej Tina og familie :) Mange tak for de søde ord og selv mange tak for sidst, det var hyggeligt! Så er ferien ved at være slut og snart starter My i dagplejen. Dèt glæder vi os til :) Mange hilsner fra Lene
2015.07.14 Skrevet af Tina Stokbæk Jensen
Hej Lene og Kenneth
Først vil vi gerne sige tak for en super hyggelig eftermiddag og aften sidst, med super lækker mad og godt selskab 😄
Vi er på ingen måde i tvivl om at vores lille My får en kanon dagplejer, og vi glæder os til at komme i jeres familie og hjem 😉
Forsat rigtig god sommerferie🍦
Kh My, Sarah, Palle og Tina
2015.04.28 Skrevet af Lene
- også velkommen til Nor som starter i dagplejen den 1. maj og til Adam som starter den 1. oktober.
2015.03.11 Skrevet af Lene
Velkommen til Malthe som starter i dagplejen den 16. april og til My som starter her den 1. august.
2015.03.11 Skrevet af Lene
Tusind tak!!! Man kan da kun blive glad, når man læser sådan en besked og Frederik er jo bare en skøn og glad dreng at ha i dagplejen!
2015.02.10 Skrevet af Frederik
kære søde Lene, nu har Frederik været hos dig i 2 måneder og hold da op hvor han dog bare stor trives.
Hver morgen bliver vi mødt af dit altid gode og milde humør :) Frederik er altid glad når han bliver hentet og man kan virkelig mærke på ham at han er en glad dreng. Du gør rigtig meget for at han og vi skal føles os velkommen.
Du tager hensyn og gør ALT for han skal være glad og trives. Skønt at man kan afleverer sit barn og gå på job og være glad :) Kære Lene, hvor er vi dog bare heldige at vi har fundet dig og du er vores dagplejer. Tak for du og din familie har tage så godt imod Frederik- Kærlig hilsen 2 glade forældre
2014.12.30 Skrevet af Frederik, Maria og Kenneth
Hej Lene, Frederik glæder sig rigtig meget til at starte hos dig. Han glæder sig til at lege med Adam og Pelle Haleløs samt at hygge i dit rare hjem. Vi var på ingen måder i tvivl om at det var et trygt, stille og roligt hjem samt det rigtige valg.
2014.12.21 Skrevet af Lene
VELKOMMEN TIL FREDERIK!
Hej Maria og Kenneth
Jeg glæder mig til et besøg mere inden jul og til at Frederik starter i dagplejen d. 5. januar
Kærlig hilsen Lene
2014.06.20 Skrevet af Lene
Hej Camilla og Jesper....
Tak for den søde besked. Adam er jo bare så dejlig og jeg glæder mig meget til, at han starter d. 1. august og til, at I
kommer på besøg en sidste gang inden, at han starter. :)

Kærlig hilsen fra Lene
2014.06.17 Skrevet af Camilla Langkjær
Vi har været på et rigtig hyggeligt 2. besøg hos Lene.

Adam har virkelig kastet sin kærlighed på Lene. Lene er en af de få som kan tage Adam på armen lige når man er kommet ind ad døren. Vi har aldrig været i tvivl om at Lene er den rigtige til at passe vores søn.

Vi glæder os rigtig meget til at ses en sidste gang i juli, inden Adam starter 1. august.2014.02.28 Skrevet af Lene
VELKOMMEN TIL ADAM.
Havde hyggeligt besøg af Adam og hans forældre igår og Adam starter her den 1. august

2014.02.23 Skrevet af Marianne Lolk Eriksen
Som mangeårig veninde til Lene, kender jeg hende rigtig godt.
Lene er som person meget opmærksom, empatisk og fuld af en indre ro, som forplanter sig til de mennesker hun omgås.
Netop disse stærke personlige egenskaber, samt hendes mangeårige erfaringer, skaber de mest optimale rammer for de børn der måtte være så heldige at komme i Lenes Børnehjørne.
Den varmeste anbefaling herfra!
2014.02.20 Skrevet af Lykke Corfixen Haldrup
Lenes børnehjørne, - et trygt og dejligt sted med hjertet på rettet sted! Som pædagog kan jeg kun anbefale Lenes børnehjørne. Med mit faglige kendskab til børns udvikling kan jeg kun anbefale stedet. Rammerne og Lenes omsorgsfulde og varme person skaber optimale muligheder for små personer, i et trygt miljø at udvikle sig og trives i en tryg hverdag. Vil med glæde give alle mine anbefalinger til Lene og hendes hyggelige og dejlige dagpleje.

"Den afgørende faktor for et barns læring er barnet egen aktivitet." (Sven Thyssen)